استاندار گلستان در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با حضور وزیر بهداشت؛
گلستان نیازمند توجه ویژه در زمینه سخت افزاری و نرم افزاری بخش بهداشت و درمان است

استاندار گلستان با اشاره به تلاش های شبانه روزی کادر درمانی استان در مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: اگر چه در دولت تدبیر و امید و با حضور دکتر نمکی اقدامات ارزشمندی در حمایت از استان ها صورت گرفته اما گلستان نیازمند توجه ویژه در زمینه سخت افزاری و نرم افزاری بخش بهداشت و درمان و رفع عقب ماندگی های گذشته است.

به گزارش گلستان فردای ایران (گلستان فردا)، دکتر هادی حق شناس امروز سه شنبه 8 مهر در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 8سال دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت و تقدیر از حمایت های وزارت بهداشت و شخص وزیر تصریح کرد: در واقع شاهد 3 اقدام همزمان مدیریت، کنترل و مهار کرونا توسط ستاد ملی کرونا و با محوریت وزارت بهداشت بودیم که شایسته تقدیر است.

وی با بیان اینکه امروز با دو ویروس تحریم و کرونا در کشور رو به رو هستیم، گفت: در مقابله با این دو ویروس عملکرد کشور مطلوب بوده است.

استاندار گلستان گفت: تنوع قومی در استان گلستان یک فرصت برای این استان به شمار می رود و به لطف خداوند و همت مسئولان تاکنون هیچ مشکل امنیتی در استان نداشتیم و البته اگر در مسئله کرونا پروتکل های بهداشتی رعایت نمی شد هر یک می توانست خسارات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

دکتر حق شناس ادامه داد: کاهش میزان بار بستری بیماران کرونایی به دلایل مختلفی است و نخستین دلیل این مهم، همراهی تبلیغات اسلامی و روحانیون اهل سنت بود که در برگزاری مراسم و تعطیلی نمازهای جمعه همکاری داشتند و همچنین اصنافی که برای تعطیلی مراکز خود به منظور حفظ سلامتی جامعه پیشقدم شدند و در این راه همراهی شورای تامین استان با ستاد کرونا و دانشگاه علوم پزشکی قابل ستایش بود.

وی افزود: اصحاب رسانه نیز در این مدت همراهی داشتند و موارد پروتکل ها را به اطلاع مردم رساندند و مردم نیز همراهی خوبی در این ایام داشتند.

استاندار گلستان تاکید کرد: در حال حاضر نیاز به ۲ هزار تخت بیمارستانی در استان داریم و پنج بیمارستان در دست ساخت است که با ساخت این بیمارستان ها و افزایش قریب به هزار تخت بیمارستانی برخی از مشکلات درمانی حل می شود.

وی بابیان اینکه کادر درمانی گلستان نزدیک به 200 میلیارد تومان مطالبه دارد، گفت: پیشگیری، کنترل و درمان بیماران کرونایی تنها از طریق کادر درمانی و وزارت بهداشت بر می آید و باید به آنها توجه شود و خوشبختانه حمایت وزیر بهداشت در زمینه تسریع در پرداخت مطالبات بازنشستگان قابل تقدیر است.

دکتر حق شناس با اشاره به همکاری ارزشمند اتاق بازرگانی و بازرگانان استان افزود: 160 دستگاه تنفس مصنوعی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در گلستان وجود داشت که پس از شیوع کرونا تجار و فعالان اقتصادی پای کار آمدند و 15 میلیارد تومان برای خرید دستگاه تنفس مصنوعی برای بیماران کرونایی هزینه کردند و ما موفق شدیم 55 دستگاه ونتیلاتور جدید به مجموعه درمانی استان اضافه کنیم.

وی ادامه داد : اصناف استان با همکاری بسیج ، دهیاری ها و شهرداری ها در بخش های مختلف و در مراحل متعدد نسبت به ضدعفونی معابر شهر و روستا اقدام کردند و کارشناسان بهداشتی به صورت روزمره از مدارس بازدید دارند تا نسبت به دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی اهتمام شود.

استاندار گلستان خاطر نشان کرد: تلاش ما حفظ سلامت و حفظ معیشت مردم بوده است و در این راه همکاری همه دلسوزان قابل تقدیر است.

  8 مهر 1399
بخش : خبرها / سلامت
کد خبر: 63840
تگ ها :

golestanfarda@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

شرکت گاز استان گلستان شرکت داده پردازان نیک نام ققنوس پارس تلگرام