صفحه اصلي > خبرها / اخبار داغ / فناوري و اطلاعات > گلستان جرو سه استان پوشش صد در صدی ارتباطات در کشور است

گلستان جرو سه استان پوشش صد در صدی ارتباطات در کشور است


8 خرداد 1398. نويسنده: admin1

 

مدیر کل فناوری و اطلاعات استان گلستان گفت: با توجه به اقدامات انجام شده در  زمینه توسعه ارتباطات روستایی، گلستان جزو سه استان برتر کشور در زمینه پوشش صد درصدی ارتباطات در کشور است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گلستان فردای ایران (گلستان فردا)ی ایران (گلستان فردای ایران (گلستان فردا)) ، محمد احمدی در دیدار با اعضای تحریریه این پایگاه خبری، اظهار کرد: در این راستا پروژه اینترنت پرسرعت روستایی در نظر گرفته شد که در فاز اول آن تعداد ۶۶۶ روستا از مجموع ۱۰۰۷ روستای استان، تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.
وی افزود: در فاز دوم نیز تعداد ۲۶۹ روستا در نظر گرفته شدند که تا طی ماه های آینده به اینترنت پرسرعت متصل می شوند.
مدیر کل فناوری و اطلاعات استان گلستان گفت: با تکمیل فاز دوم این پروژه، ۹۹ درصد جمعیت استان تحت پوشش اینترنت پر سرعت قرار می گیرند. روستاهایی که تحت پوشش قرار نمی گیرند عمدتاً روستاهایی هستند که جمعیت بسیار کمی دارند و یا اینکه ییلاقی هستند.
وی در رابطه با اجرای طرح تکاپو اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای در قالب طرح تکاپو امضا شد این تفاهم‌نامه با استانداری گلستان و برخی از دستگاه‌های اجرایی صورت گرفت که در قالب 15 تفاهم‌نامه بود که قرار بود 42 پروژه آن اجرایی شود که به دلایل مختلف این طرح موفقیت‌آمیز نبود.
احمدی ادامه داد: پروژه فیبر نوری از مسیر توسکستان به سمت شاهرود به طول 125 کیلومتر اجرایی می‌شود و از روستای «ینقاق» به سمت «حسین‌آباد کالپوش» نیز پروژه فیبر نوری انجام می‌شود.
وی گفت: مرکز تبادل اطلاعات «آی ایکس» در گلستان راه‌اندازی شد و تجهیزات سخت‌افزاری آن نصب شد و استعلام بخشی از اطلاعات از طریق این مرکز انجام می‌شود و کمک می‌کند که سرعت کار، شفافیت و غیره افراد از طریق این مرکز فراهم شود و در حقیقت هرچه دستگاه‌های اجرایی به این مرکز نزدیک‌تر شوند به نفع مردم و مسوولان است.
مدیر کل فناوری گلستان مناسب سازی و ایجاد زیر ساخت ها در زمینه فناوری را یکی از پایه های اساسی توسعه استان عنوان و تصریح کرد: هر اندازه که در جهت توسعه زیر ساخت های استان بخصوص در زمینه حوزه الکترونیک قدم برداریم بی شک راه های توسعه استان از جمله اشتغالزایی در زمینه آی تی سی، بوم گردی روستائی، جذب تورسیت و ظهور استارت تاپهای جدید هموار تر خواهد شد.
احمدی راه اندازی تاکسی های اینترنتی را یکی از گام های اجرای توسعه کسب و کارهای اینترنتی عنوان کرد و گفت: از سال گذشته اینترنت «فورجی» و «تری جی» در گلستان راه‌اندازی شد و اکنون یک هزار نفر در تاکسی اینترنتی شهرستان گرگان مشغول فعالیت هستند و در حقیقت اشتغال ابقایی «اسنپ» ایجاد شد.
وی در بخش دیگری از این مصاحبه گریزی کوتاه به اقدام های انجام شده این اداره کل به سیل زدگان زد و اظهار داشت: با وجود قطعی برق در برخی نقاط شهری و روستایی استان، هیچ‌گونه اختلالی در وضعیت ارتباطی مناطق سیل زده در آن زمان نداشتیم.

احمدی ادامه داد: برای تعمیر گوشی های تلفن سیل زدگان مستقر در کمپ نیز، غرفه هایی به همراه لوازم جانبی گوشی های تلفن همراه ایجاد شده بود و در همان زمان نزدیک به 800 دستگاه تلفن همراه سیل زدگان که دچار آب خوردگی یا خرابی شده بود ، به صورت رایگان تعمیر و در اختیار آنان قرار گرفت.


بازگشت