صفحه اصلي > خبرها / آق قلا / جامعه > هنر مدیریتی ما تبدیل ظرفیت های بالقوه شهرستانها به بالفعل است
هنر مدیریتی ما تبدیل ظرفیت های بالقوه شهرستانها به بالفعل است30 خرداد 1398. نويسنده: admin1 |
استاندار گلستان گفت: همه شهرها هم ظرفیت های بالقوه دارند و هم عقب ماندگی های تاریخی و این هنر مدیریتی ماست که بتوانیم توانمندی های واقعی شهرها را به منصه ظهور گذاشته و ظرفیت های بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم.
به گزارش گلستان فردای ایران (گلستان فردا)ی ایران (گلستان فردای ایران (گلستان فردا)) ؛ دکتر هادی حق شناس صبح امروز پنجشنبه 30 خرداد در شورای اداری شهرستان آق قلا، اظهار کرد: سیل، زلزله، رانش و سایر حوادث و بلایای طبیعی قطعا تهدید است و زندگی مردم را با مشکلات جدی مواجه می کند اما می توانیم این تهدیدات را به فرصتی برای بروز ظرفیت های واقعی و بالقوه شهرها تبدیل کنیم.
وی با اشاره به وقوع سیل در استان گلستان و خصوصا شهرستان اق قلا، اظهار کرد: وقوع دو مرحله سیل در این شهرستان، خسارات زیادی را در حوزه های مختلف مسکونی، زراعی، صنعتی، زیرساختی و ... به وجود آورده که انشالله با کمک دولت و همت مردمی، "دژ سپید" را با شکوهتر از گذشته خواهیم ساخت.
حق شناس به خسارات روحی ناشی از حوادث طبیعی اشاره و خاطرنشان کرد: خسارات مالی، هرچند وسیع و گسترده باشد، جبران خواهد شد اما خسارات روحی ناشی از حوادث، گاهی جبران ناپذیر است و باید تمام تلاش و توان مسئولان برای جبران این خسارات و کاهش آلام مردم خسارت دیده باشد.
استاندار گلستان با انتقاد از عدم صدور پروانه های ساختمانی توسط شهرداری آق قلا، تصریح کرد: سرپرست این شهرداری، کمبود نیروی انسانی را علت تأخیر در صدور پروانه ساختمانی 45 روز پس از وقوع سیل اعلام کرد و بر همین اساس، به معاونت عمرانی دستور دادیم تا 10 نفر از شهرداری گرگان به عنوان نیروی کمکی به این شهرداری اعزام شوند تا ظرف مدت یکهفته، در چارچوب مقررات پروانه ها صادر شود.
حق شناس گقت: باید از محل 1.2 اعتبارات تخصیص یافته به استان، برای آسفالت و یا روکش همه راه ها و معابر شهر آق قلا مبلغی در نظر گرفته شود و همچنین برای ترمیم و آسفالت راه ها نیز حداکثر ظرف هفته آینده، با ترک تشریفات قانونی پیمانکار تعیین شود.
وی اظهار کرد: دستگاه های اجرایی موظفند زمین های بلااستفاده خود را تا دوبرابر میزان زمین فعلی در بهترین نقطه شهر، در اختیار مالکانی که خانه های زیر صد متر داشته و به هر دلیلی نیاز با جایجایی دارند، قرار دهند تا مشوقی برای جابجایی آن ها باشد.
استاندار گلستان با اشاره به ضرورت لایروبی رودخانه، سدها و مسیل ها، اظهار کرد: اگر لابروبی ها در زمان خود و به درستی انجام می شد، قطعا خسارات سیل بسیار کمتر می بود، به همین علت لایروبی ها حتما انجام خواهد شد اما زمان بر است و در حال حاضر احداث واحدهای مسکونی در اولویت قرار دارد و باید تا پایان سال، به اتمام برسد.
وی تأکید کرد: ترمیم 50 نقطه برش خورده در راه های ارتباطی این شهر و همچنین علاج بخشی سد وشمگیر باید با جدیت توسط مدیران مربوطه پیگیری و انجام شود.
وی همچنین با انتقاد از عدم توسعه فضای سبز در این استان شمالی، اظهار کرد: باید دانشگاه منابع طبیعی به کمک شهرداری آمده و با یک کار علمی، نسبت به توسعه درختکاری و فضای سبز در استان اقدام کنیم.
استاندار گلستان اظهار کرد: پس از زدودن آثار سیل از چهره شهرهای استان، اشتغال در اولویت قرار دارد.
وی در پایان با اشاره به وجود سه مرز دریایی، هوایی و زمینی در استان، تأکید کرد: باید از این ظرفیت ها در جهت توسعه صادرات و رونق اقتصادی استان و اشتغالزایی بهره بیشتری ببریم. بازگشت |