صفحه اصلي > خبرها / گرگان / جامعه > سال گذشته ۳۱ پرونده ترک فعل برای مدیران گلستانی تشکیل شد

سال گذشته ۳۱ پرونده ترک فعل برای مدیران گلستانی تشکیل شد


21 فروردین 1402. نويسنده: admin3

رئیس کل دادگستری گلستان از تشکیل ۳۱ پرونده ترک فعل مسئولان اجرایی در استان خبر داد و گفت: بررسی های قضایی و کارشناسی در خصوص این پرونده ها در حال انجام‌ است.

به گزارش گلستان فردا، حیدر آسیابی اظهار کرد: سال گذشته ۳۱ پرونده ترک فعل برای مدیران گلستانی تشکیل و در حال رسیدگی است.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: این پرونده‌ها سال گذشته در دادسرای مرکز استان برای مدیرانی که در انجام تکالیف و وظایف قانونی خود کوتاهی و ترک فعل داشته، تشکیل شده است.

آسیابی با اشاره به مطالبات مردمی در حوزه عفاف و حجاب هم گفت: برای مدیرانی که در این حوزه کوتاهی کنند، پرونده ترک فعل تشکیل می‌دهیم.

وی با تاکید بر این که صرفاً با برخوردهای سلبی نمی‌توان مشکل حوزه عفاف و حجاب را حل کرد، گفت: اقدامات ایجابی، باید در اولویت قرار بگیرد.


بازگشت