صفحه اصلي > گرگان / جامعه > جسد شکارچی به سردخانه بیمارستان مینودشت تحویل داده شد

جسد شکارچی به سردخانه بیمارستان مینودشت تحویل داده شد


23 شهریور 1400. نويسنده: admin2

6892858_478

شکارچی که در درگیری با مامورین یگان حفاظت پارک ملی گلستان جان باخت جسد آن به سردخانه بیمارستان مینودشت تحویل داده شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گلستان فردا، احمد تجری مفرد، فرماندار شهرستان گالیکش گفت: صبح روز گذشته دوشنبه ۲۲ شهریور یک شکارچی در جنگل های پارک ملی گلستان با درگیری که با محیط بانان پارک در بالاتر از منطقه آلمه داشت مورد اصابت گلوله محیط بانان این پارک قرار گرفته و به علت صعب العبور بودن محیط درگیری، بعد مسافت و خونریزی زیاد جان باخت .

وی  افزود: از این شکارچی یک راس مرال شکار شده به دست آمد.

رئیس شورای تامین شهرستان گالیکش خاطرنشان ساخت: موضوع از طریق دادستانی عمومی و انقلاب اسلامی، همچنین منطقه انتظامی شهرستان گالیکش تحت بررسی و رسیدگی قضایی قراردارد .

شنیده‌ها حاکی از آن است  این شکارچی که از ناحیه پایین تر از کمر مورد اثابت قرار گرفته برادر قاتل محیط بان شهید باشقره(که در درگیری با شکارچیان پارک ملی به شهادت رسیده بود) است .

جسد وی به سردخانه بیمارستان مینودشت تحویل شده است.

 


بازگشت