فرماندار گرگان خبر داد:
نجات ۲ کوهنورد گرفتار شده در ارتفاعات گاو کشان شاهکوه گرگان
فرماندار گرگان از نجات دو کوهنورد گرفتار شده در ارتفاعات گاو کشان شاهکوه گرگان خبر داد.
به گزارش گلستان فردای ایران (گلستان فردا)، حمیدی فرماندار گرگان گفت: روز گذشته دو نفر جوان ١٧ و ٣٠ ساله که از شهر قرق به قصد کوهنوردی به ارتفاعات شاهکوه در منطقه گاوکشان عزیمت کرده بودند، متاسفانه در برف گرفتار شدند.
اوافزود: با هماهنگیهای انجام شده از سوی فرمانداری با جمعیتهای هلال احمر و هیئت کوهنوردی استان، ٢ اکیپ از هر دو ارگان ساعت ٢٠ از سمت گرگان حرکت کرده و ساعت ١ بامداد به ارتفاع ٣٨٠٠ متری در منطقه مورد نظر رسیدند و به سلامت افراد گرفتار شده را به پایین منتقل کردند.
حمیدی در پایان ضمن تشکر از اقدام به موقع جمعیت هلال احمر و هیات کوهنوردی استان گفت: از کوهنوردان تقاضا داریم با توجه به فصل سرما، برودت هوا و احتمال بارش برف در ارتفاعات، بگونهای برنامه ریزی داشته باشند که حتی الامکان قبل از تاریک شدن هوا به ارتفاعات پایینتر عزیمت کنند.
golestanfarda@gmail.com
نظرات 0