مشاور دستیار رییس‌جمهور در امور اقوام:
گلستان با پایین بودن آمار نزاع‌ و درگیری‌های محلی، جزو استان‌های موفق کشور است

مشاور دستیار رییس‌جمهور در امور اقوام، مذاهب و ادیان گفت:  این استان از نظر آرامش اجتماعی، همزیستی اقوام و پایین بودن آمار نزاع‌ها و درگیری‌های محلی، جزو استان‌های موفق کشور است و این موضوع نشان‌دهنده فرهنگ بالا، فهم اجتماعی و تعامل مثبت میان شیعه و سنی در این منطقه است.

به گزارش خبرنگار گلستان فردا اردشیر خدایی روز شنبه در آیین اختتامیه جشنواره ملی صلح، رسانه و وحدت اقوام گلستان اظهار کرد: در برخی مناطق، اختلافات کوچک گاه به کشتار و از دست رفتن جان جوانان منجر می‌شود که این موضوع واقعاً تأسف‌بار است؛ چراکه با ورود به‌موقع بزرگان و ریش‌سفیدان، می‌توان از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه بزرگان اقوام نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت اجتماعی دارند، اظهار کرد: هر جا بزرگِ یک طایفه یا قوم مقتدر، آگاه و مسئولیت‌پذیر باشد، اختلافات مجال بروز پیدا نمی‌کند، بزرگان می‌توانند با تدبیر و گذشت، از تبدیل اختلافات جزئی به حوادث تلخ و جبران‌ناپذیر جلوگیری کنند.

خدایی با تاکید بر لزوم توجه مسوولان به جایگاه اجتماعی بزرگان اقوام گفت: انتظار می‌رود مسوولان در سطوح ملی، استانی و شهرستانی، قدر این سرمایه‌های اجتماعی را بدانند، با احترام با آنان تعامل کنند و در حل مسائل اجتماعی از تجربه و نفوذ کلام آنان بهره بگیرند.

مشاور دستیار رییس‌جمهور با قدردانی ویژه از علما، روحانیون، بزرگان اقوام و برادران اهل سنت استان گلستان گفت: استان‌های دارای تنوع قومی و مذهبی، از جمله گلستان، ظرفیت بزرگی برای نمایش وحدت ملی هستند و امیدواریم با تقویت فرهنگ صلح، گذشت و همدلی، شاهد آرامش و انسجام بیشتر در سراسر کشور باشیم.

خدایی با تاکید بر نگاه نظام جمهوری اسلامی به مساله مذاهب گفت: گاهی این تصور نادرست وجود دارد که وقتی از اقوام و مذاهب سخن گفته می‌شود، منظور گروه‌هایی جدا از بدنه ملت ایران است؛ در حالی که از نگاه نظام و بر اساس فرمایشات صریح مقام معظم رهبری، شیعه و سنی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و همه ما برادر، هم‌دین و هم‌سرنوشت هستیم.

وی با نقل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: معظم‌له تاکید دارند هر فردی که میان برادران شیعه و سنی اختلاف ایجاد کند، در حقیقت در برابر اسلام ایستاده است، وحدت، رمز ماندگاری کشور و عامل خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان است.

مشاور دستیار رییس‌جمهور با اشاره به نقش تاریخی اقوام و عشایر در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: از دوران تبعید امام خمینی(ره) در نجف اشرف، اقوام و عشایر با تمام توان، حتی با فروش دارایی‌های اندک خود، از نهضت اسلامی حمایت کردند و پایه‌های انقلاب را استوار ساختند.

 

  امروز, 20:07
بخش : گرگان / اقتصادی
کد خبر: 71405
تگ ها :

golestanfarda@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

شرکت داده پردازان نیک نام ققنوس پارس تلگرام