مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گلستان خبرداد؛
ایجاد 3500 شغل با تسهیلات ستاد اجرایی فرمان امام (ره)/ توسعه پرههای صیادی در گمیشان/رصد مشاغل به مدت ۵ سال
سلمان زاده گفت: امسال با تاکید بر شعار سال مقام معظم رهبری(جهش تولید) دو هزار و ۲۰۰ طرح اشتغال تعریف و برای سه هزار و ۵۰۰ نفر نیز اشتغال ایجاد شد.
به گزارش گلستان فردا، محمدمهدی سلمان زاده ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان، اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در سه مدل «تسهیلات محوری»، «بنگاه محوری» و «اجتماع محوری» در حوزه اقتصادی فعالیت دارد.
وی با تشریح مدل « تسهیلات محوری» افزود: در این مدل تا سقف ۳ میلیارد تومان تسهیلات برای فعالان اقتصادی در نظر گرفته شده است که بعد از ثبت نام و و راستی آزمایی و مطالعه توجیه طرح، ارائه می شود که در سال ۱۳۹۸ به ۱۸طرح (هشت درصدی) و ۱۱ شرکت (چهار درصدی) تعلق گرفته است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ادامه داد: اکنون سقف تسهیلات این طرح را ۵ میلیارد تومان افزایش دادیم و با در نظر گرفتن شرایط آن هر چه به سمت مناطق محروم پیش برود یارانه ای که ما برای آن می پردازیم بیشترمی شود .
سلمان زاده درباره طرح «اجتماع محور» بیان کرد: در سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال اجتماع محوری در سطح استان پیگیری و ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.
وی ادامه داد: این طرح دو هزار و ۲۰۰ شغل ایجاد کرده است.
سه هزار و ۵۰۰ نفر نیز اشتغال
وی با بیان اینکه سیاست ما حرکت به سمت مشاغل کارگاهی است، اضافه کرد : امسال با تاکید بر شعار سال مقام معظم رهبری(جهش تولید) دو هزار و ۲۰۰ طرح اشتغال تعریف وبا ۶۴ میلیارد تومان تسهیلات برای سه هزار و ۵۰۰ نفر نیز اشتغال ایجاد شد.
سلمان زاده یادآورشد: برای ایجاد شغل و احیا مشاغل در استان دو مجری و ۱۶ تسهیلگر در اجرای پروژه های اجتماع محور فعالیت می کنند که در ستاد اشتغال شهرستان مستقر در فرمانداری ها هم همکاری می کنند.
وی از رصد مشاغل ایجاد شده به مدت ۵ سال توسط تسهیلگران ستاد اجرایی فرمان (ره) خبرداد و گفت: کارشناسان ما با بخشداران، دهیاران، امام جماعت، پایگاه مقاومت بسیج و غیره در روستا ها مرتبط هستند.
اختصاص۱۰ میلیارد تومان در حوزه پره های صیادی
سلمان زاده در ادامه خاطرنشان کرد: تسهیلات ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حوزه آبزی پروری ۱۰ میلیارد تومان در حوزه «پره های صیادی»در گمیشان اختصاص داده است که تاکنون برای ۲۰۰ نفر در این بخش اشتغالزایی انجام شده است.
وی همچنین به پرورش شتر درمنطقه سد وشمگیر و تولید محصولات مختلف از آن و آموزش هم در منطقه آق قلا اشاره کرد.
سلمان زاده به سامانه خرید«با سلام» در فضای اینترنت اشاره کرد و گفت: تولید کنندگان در استان همواره از نداشتن خریدار و بازار فروش محصولات خود نگران بودند که با این سامانه خرید و فروش دست واسطه گران نیز حذف شده است و هر کس می تواند با ثبقت نام در این سامانه از مزایای آن بهره مند شود.
این مقام مسئول همچنین گفت: سامانه «هست اینجا» در فضای اینترنت برای اقلام ضروری همچون ماسک، مواد ضدعفونی کنن و حتی برنج برای خرید ارزان مردم راه اندازی شده است.
همکاری ۲۰۰ گروه جهادی ذیل ستاد اجرایی فرمان امام (ره)
سلمان زاده از بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هم نام برد و افزود: درزمان وقوع حوادث غیر مترقبه و وقوع بحران با تیم های واکنش سریع و جهادی ما ذیل این بنیاد برای کم کردن آلام مردم و خدمات به هنگام خدمات می دهند که تاکنون ۲۰۰ گروه جهادی ، خیریه ها، مراکز نیکوکاری و خانه های احسان و سمن ها و خانه قرآن و غیره با مجوز رسمی با آن همکاری می کنند.
وی یادآورشد: در زمان وقوع سیل ۳هزار دام سبک بین مردم سیل زده استان توزیع شدف اخیرا در زلزله رامیان هم پایگاهی را توسط گروه های جهادی برای خدمت مردم آسیب دیده ساماندهی کردیم.
توزیع ۱۳۵ هزار بسته معیشتی از ابتدای کرونا تاکنون
سلمان زاده اجرای ۴ مرحله رزمایش احسان مساوات از ابتدای کرونا تاکنون خبرداد و گفت: ۱۳۵ هزار بسته معیشتی در این رزمایش ها در بین خانواده های آسیب دیده توزیع شد و قرار است بیش از ۱۱هزار بسته نیز در سال بعد در ماه رمضان توزیع شود و اکنون د رحال خرید و جمع آوری هستیم.
این مقام مسئول اضافه کرد : ۸ هزار بسته لوازم التحریر به ارزش ۳۰۰ هزار تومان نیز در بین دانش آموزان توزیع و با پویش چرخ زندگی ۵۰ عدد ویلچر برای معلولان تهیه شده است.
وی با اشاره فراهم کردن زمینه ازدواج آسان برای جوانان هم بیان کرد: ۹۱ سری جهیزیه به ارزش یک میلیارد تومان تهیه شده است و برای ساخت خانه محرومان نیز ۳۵ باب توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) انجام شده است.
سلمان زاده به ساخت مسکن ملی هم توسط این ستاد خبرداد و گفت: در این حوزه هم تنها در چند شهر که متقاضی وجود داشت ورود کردیم و با همکاری مسکن و شهرسازی اقدام به ساخت مسکن کریم. سهمیه ما در این مورد هزارباب است.
۷.۵ میلیارد تسهیلات برای کشاورزان گلستانی
وی به تفاهم نامه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با وزارت کشاورزی اشاره کرد و گفت: برای کمک به کشت محصولات با کیفیت و بازدهی بالاتر تسهیلاتی را برای کشاورزان در نظر گرفته ایم که ۷.۵ میلیارد تومان با همکاری آموزش و ترویج جهاد کشاورزی با کمک سه کارشناس در حال اجرا است.
سلمان زاده ادامه داد: محصول مورد نظر در استان «کلزا» در نظر گرفته شده است که تاکنون ۲۲ هکتار را تحت پوشش قرار داده ایم و حتی کودهای رایگان در بین کشاورزان تحت پوشش توزیع کرده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان در خاتمه با بیان اینکه در حوزه های علمی و فناوری هم ورود پیدا کرده ایم، تصریح کرد: موسسه دانش بینان برکت از جمله این موسسات که در حال فعالیت است و ما د راستان گلستان با حمایت هایی که انجام شد در حوزه تولید ماسک و واد ضدعفونی کننده کارخانه های راکد را بازگشایی کردیم و هم قیمت ماسک ها شکسته شد و هم کمبودها در گلستان و استان های همجوار جبران شد.
golestanfarda@gmail.com
نظرات 0