تعاونی ها سند توسعه اشتغال پایدار هستند

هلاکو شورا

مدیر کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی گلستان گفت: تعاونی ها به عنوان مهمترین تشکل های مردمی سند توسعه اشتغال پایدار هستند.

به گزارش خبرنگار گلستان فردا، ایوب هلاکو شب گذشته در نود و نهمین نشست جلسه شورای دولت و بخش خصوصی که با حضور وزیر نعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد ، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۸۳ تعاونی، ۱۸ اتحادیه و ۳۳۸ تعاونی فعال بانوان در سطح استان ثبت شده که ظرفیت قابل توجهی برای رشد اشتغال محسوب می‌شود.

وی افزود: ظرفیت های گلستان در بخش کشاورزی و دامپروری بی نظیر بوده و فعالیت غالب تعاونی های گلستان در این دو حوزه است .

هلاکو بیان کرد: اگر به دنبال سهم تعاون در اقتصاد کشور هستیم چاره ای جز تقویت تعاونی ها نداریم .

وی در ادامه به آمار اداره روابط کار هم اشاره کرد و گفت: تعداد دادخواست های واصله برای پرونده های وارده ۲هزار و ۵۶ و پرنده در سال‌جاری بوده که بررسی پرونده ها به سمت صلح و سازش هدایت می شود.

هلاکو با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه تعاون افزود: اجرای سند توسعه بخش تعاون با هدف ارتقای سهم این بخش در اقتصاد، در نشست اخیر با معاونت هماهنگی اقتصادی استان مورد بررسی قرار گرفت و گام‌های عملیاتی آن آغاز شده است.

به گفته وی توجه به توسعه اشتغالزایی و طرحهای اشتغالزا که در برنامه هفتم توسعه هم به آن تاکید شده با جدیت در سرفصل فعالیتهای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قرار گرفته و امید داریم بتوانیم گامی های بلندی در جهت توسعه اشتغالزایی و تعاونی ها بر داریم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان همچنین از اقدامات اخیر در حوزه توسعه زیرساخت‌های ورزشی کارگری خبر داد و گفت: با حمایت‌های انجام‌شده، پروژه‌های بهسازی مجموعه‌های ورزشی در شهرستان‌های کلاله، گنبد و علی‌آباد آغاز شده و در هفته دولت برخی از آن‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

  9 مرداد 1404
بخش : ---
کد خبر: 71267
تگ ها :

golestanfarda@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

شرکت داده پردازان نیک نام ققنوس پارس تلگرام