معاون توسعه و کارآفرینی وزیر کار عنوان کرد:
اختصاص ۱۰۰میلیاردتومان تسهیلات اشتغالزایی به استان‎های سیل‎زده

تصویر مرتبط

معاون توسعه و کارآفرینی وزیر کار از اختصاص ۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات در قالب اشتغال روستایی و عشایری به استان‌های سیل‌زده گلستان، خوزستان و لرستان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری گلستان فردای ایران (گلستان فردا)ی ایران (گلستان فردای ایران (گلستان فردا))، عیسی منصوری ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن اظهار کرد: اوج فعالیت‌های صنعتی در کشورمان دهه 40 بود و آن زمان قواعدی برای سرمایه‌گذاری و حمایت از تولیدکنندگان ایجاد شد که هنوز هم با همان قواعد کار می‌کنیم.

وی با تأکید بر اصلاح قواعد در حوزه‌های صنعتی و اقتصادی گفت: باید بپذیریم در حوزه صنعت، اقتصاد و تکنولوژی نظام حکمرانی مخصوص به خود را تدوین نکردیم و نیازمند پوست‌اندازی هستیم. در حال حاضر که فشارها افزایش یافته ناکارآمدی‌ها خود را بیشتر نشان می‌دهد.

معاون توسعه و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی فوری‌ترین اقدام برطرف‌کردن تمرکزگرایی است. باید به مسئولان منطقه‌ای اختیارات بیشتری داد چون آنان اشراف بیشتری بر مسائل دارند. در این شرایط اقتصادی که بدترین و جدی‌ترین وضعیت را تجربه می‌کنیم، مردم و فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در حال تحمل و اداره شرایط هستند که باید به آنان احترام گزارد.

وی با اشاره به ریزش نیروی کار در بخش صنعت کشور خاطرنشان کرد: به‌رغم این اتفاق که در خیلی از استان‌ها رخ داد اما گلستان در این زمینه اوضاع خوبی دارد که این دستاورد ارزشمندی است. در استانی مانند گلستان که ظرفیت‌های مختلفی از جمله صنعت، کشاورزی، گردشگری، آی‌تی و غیره دارد در شرایط سخت می‌توان منابع درآمدی را جابه‌جا کرد؛ این همان اقتصاد مقاومتی است.

منصوری با اشاره به نقش هماهنگی وزارت کار در حوزه اشتغال، از شناسایی 22 رشته فعالیت در سطح ملی که به‌رغم تحریم همچنان رونق دارند، گفت: این فعالیت‌ها در اولویت حمایت‌ها هستند و باید کمک کنیم رونق اتفاق بیفتد. بخشی از فعالیت‌های صنعتی نیز هست که دچار رونق نشدند اما نیازمند حمایت هستند و باید جلوی ریزش نیروی کار را در این واحدها گرفت.

معاون توسعه و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: تثبیت نیروی کار در واحدها و بنگاه‌های تولیدی یکی از اولویت‌های دولت است. در وزارت تعاون مشوق‌های بیمه‌ای هم برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته شد و تولیدکنندگان می‌توانند از ظرفیت نیروی انسانی در طرح مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی استفاده کنند. سال گذشته کمتر از 50 هزارنفر  از این کارآموزان جدب بنگاه‌ها شدند که نشان از استقبال کم این واحدها دارد.

  26 تیر 1398
بخش : اقتصادی
کد خبر: 62503
تگ ها :

golestanfarda@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

شرکت گاز استان گلستان شرکت داده پردازان نیک نام ققنوس پارس تلگرام