عضو کارگروه ملی مهندسی رودخانه و سازه سیلاب نهاد ریاست جمهوری:
عملکرد سازه رودخانهها در کارگروه ملی سیلاب بررسی میشود
عضو کارگروه ملی مهندسی رودخانه و سازه سیلاب نهاد ریاست جمهوری گفت: تلاش داریم ضعفهای قوانین کشور در مدیریت بحران را احصاء کرده و آن را تقدیم مجلس کنیم و مجلس نیز برای مدیریت بهتر و کاهش خسارتهای ناشی از سیلهای آینده قوانین را اصلاح و یا تغییر دهد.
به گزارش پایگاه خبری گلستان فردای ایران (گلستان فردا)ی ایران (گلستان فردای ایران (گلستان فردا))، محمود افسوس در جلسه مدیریت بحران با حضور کارگروه ملی سیلاب کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه سیل و زلزله در کشور یک پدیده عادی است. هدف کارگروه ملی سیلاب بهبود مدیریت سیل در کشور و رفع ضعف قوانین و ساختارها است.
وی افزود: تلاش میکنیم ضعفهای قوانین کشور در مدیریت بحران و سیل را احصاء کرده و آن را تقدیم مجلس کنیم. مجلس نیز برای مدیریت بهتر و کاهش خسارتهای ناشی از سیلهای آینده قوانین را اصلاح و یا تغییر دهد.
عضو کارگروه ملی مهندسی سازه هیدرولیک و رودخانه سیلاب بیان داشت: در برخی از ساختارها نیز مشکلات و ضعفهایی وجود دارد که با بررسی آنها در این کارگروه اصلاح میشود.
وی ادامه داد: تبدیل و کوچک کردن مسیر رودخانهها و برهم ریختن نظام طبیعی رودخانهها از عوامل مهم سیلاب است. متاسفانه برخی از استانها و مدیران دستگاههای اجرایی به راحتی این موضوع را قبول نمیکنند.
افسوس گفت: مدیریت صحیح رودخانهها در محدوده شهرستان از دیدگاه مسئول سیاسی استان، عملکرد مثبت سازههای رودخانهها و مدیریت بحران از جمله موارد مهمی است که در این کارگروه مورد بررسی قرار میگیرد. این سوالات توسط کارگروه از اعضای ستاد مدیریت بحران پرسیده و آنها باید پاسخگو باشند.
دهقانی رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلستان اظهارداشت: کارگروه ملی سیلاب کشور توسط نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را آغاز کرده و اعضای هیئت علمی دانشگاههای گلستان در کنار این کارگروه هستند.
وی افزود: این کارگروه از 16 کارگروه زیرمجموعه در حوزههای مختلف سازه، رودخانه و مدیریت بحران تشکیل شده است. قرار است مدیران عضو ستاد مدیریت بحران در مدت 10 روز به سوالات کارگروه ملی سیلاب پاسخ دهند. این کارگروه به منظور کاهش خسارت وارده در سیلابهای آینده،عوامل مختلف ایجاد سیلاب را به دقت بررسی میکند.
golestanfarda@gmail.com
نظرات 0