رییس اتاق بازرگانی گرگان:
تسهیل در فرایند سرمایه‌گذاری یکی از نیازهای ضروری گلستان است/برخی آمارهای اقتصادی با واقعیت منافات دارد

یوسفی

رئیس اتاق بازرگانی گرگان، تسهیل در فرایند سرمایه‌گذاری را یکی از نیازهای ضروری استان گلستان عنوان کرد و گفت: متاسفانه برخی موانع و برخوردها با سرمایه گذاران موجب شد تا سال گذشته گلستان تعداد زیادی از سرمایه گذاران را در بخش های مختلف رااز دست بدهد.

به گزارش خبرنگار گلستان فردا، امیر یوسفی در نشست خبری اظهار کرد: تسهیل گری برای جذب سرمایه گذاران یکی از مهم ترین مسائلی است که مدیران اجرائی استان باید نگاه ویژه ای به آن داشته باشند و  نمی توان بدون در نظر گرفتن بسته های تشویقی و  رفع موانع صدور مجوزها انتظار سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی در استان را داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به منطقه تجاری اینچه برون به عنوان یکی از مناطق بسیار مهم تجاری استان و کشور نیازمند اجرای سریع زیر ساخت ریلی است ، گفت: اجرای طرح کریدور شمال به جنوب و اتصال این مسیر به چین و کشورهای cis و عربی یکی از مهم ترین خطوط ریلی محسوب می شود که نه فقط گلستان که کل کشور از آن بهره مند می شوند و هم اکنون نیز بسیاری از تجار کشور چشم به راه اندازی این خط دارند اما متاسفانه به رغم همه پیگیری های انجام شده توسط اتاق بازرگانی و استانداری همچنان اجرای آن در دست اندازه های اداری قرار گرفته اما ما همچنان ثابت قدم برای اجرای آن ایستاده ایم.

یوسفی بیان کرد: این منطقه می تواند به عنوان هاب اقتصادی بزرگ نقل و انتقال کالا بخصوص غلات در کشور تاثیر بسزایی در کاهش زمان انتقال کالا برای تجار خواهد داشت. و امید داریم با تفویض اختیاری که رییس جمهور به استانداران داشته اند این منطقه هرچه سریع تر روی خوش توسعه تجاری سازی و سرمایه گذاری را بییند.

رییس اتاق بازرگانی گرگان در ادامه با اشاره به اینکه ارائه برخی آمارها از سوی وزارتخانه ها با اصل واقعیت آنها در بازارهای تجاری و مالی منافات دارد هم اذعان کرد: متاسفانه ارائه این امارها نه فقط مردم و برخی کارشناسان را دچار سردرگمی میکند که نمونه آن را در بعضا در بخش ارائه کشت محصولات کشاروزی از جمله گندم و یا صادرات و واردات مشاهده کرده ایم.

یوسفی در رابطه با رایزنی های اقتصادی در کشورهای دیگر هم اظهار کرد : ما برای موفقیت در بازارهای جهانی نیازمند داشتن اطلاعات دقیق تر از این بازارها هستیم چرا که این بازارها هر لحظه در حال رصد هستند و برای تجار ما خیلی مهم است که لحظه به لحظه از این بازارها اطلاعات کافی داشته باشند.

وی افزود: گلستان در برنامه ریزی برای ارتباط بازار قزاقستان در سفر اخیر به این کشور پیشرو بوده است. یوسفی گفت: هر اندازه شرایط دوستانه تری بین گلستان و کشورهای همسایه بیشتر شود قطعا با افزایش صادرات روبرو خواهیم بود.

رئیس اتاق گرگان در ادامه گزارشی از وضعیت صادرات و واردات استان در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ ارائه داد و گفت: طی این مدت، استان گلستان به ۲۴ کشور صادرات داشته و بیش از ۲۱۵ هزار تن کالا به ارزش ۹۸ میلیون دلار صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، از نظر وزنی ۷ درصد و از نظر ارزشی ۱۱ درصد کاهش داشته است. واردات نیز به ۱۵ هزار تن به ارزش ۲۳.۷ میلیون دلار رسیده که کاهش ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

 یوسفی با اشاره به کم مهری رسانه ها نسبت به تلاش های بخش خصصوی در جنگ 12 روزه اسرائیل به کشور هم اظهار کرد: در زمان جنگ بی رحمانه 12 روزه رژیم غاصب صیهونیستی به کشورمان، بدون شک بخش خصوصی گلستان پایه و اساس تامین اقلام در بازار بود و به رغم مشکلاتی از جمله ناترازی های مدوام برق، اینترنت و مشکلات مالی موجود توانست در بخش تولید اقلامی چون مرغ، تخم مرغ، روغن، لبنبات و انتقال این محصولات و محصولات کشاورزی در شرایط جنگی به سایر استان ها بخصوص استان تهران نقش اساسی در حفظ ثبات بازارها ایفا کند اما متاسفانه آن گونه که شایسته این بخش بود از آنها تقدیر نشد و در رسانه ها تلاش شبانه روزی آنها دیده نشد.

وی افزود: گلستان به عنوان دومین استان تامین کننده گوشت مرغ و محصولات کشاورزی که رابطه مستقیمی با سفره های مردم ایران دارد توانست در این مدت از کمبود این کالاهای اساسی و مهم در بازارها جلوگیری کند و این در حالی بود که زنجیره های تولید طیور در گلستان با مشکلات بسیار زیادی در رابطه تامین نهاده ها در آن زمان روبرو بودند.

 

 

  امروز, 14:10
بخش : گرگان / اقتصادی
کد خبر: 71254
تگ ها :

golestanfarda@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

شرکت داده پردازان نیک نام ققنوس پارس تلگرام