رییس مجلس:
۲۵ درصد از حجم ریلی کشور بی خاصیت و آورده ای ندارد/ افزایش بودجه استان در سالجاری

رییس مجلس گفت: متاسفانه نزدیک به ۲۵ درصد از شبکه ریلی کشور بی خاصیت و آورده ای ندارد.

به گزارش خبرنگار گلستان فردا، محمد باقر قالیباف شب گذشته در جلسه شورای اداری استان گلستان اظهار کرد: برخی اشکالات در کشور فقدان امکانات نیست بلکه مدیریت ناکارآمد است که  ایجاد مشکل می کند.

وی افزود: شبکه ریلی کشور در برخی نقاط قابلیت استفاده مفید را ندارد و این در حالی است که این شبکه ریلی می توانست برای مناطقی همچون کریدور شمال به جنوب گلستان و دیگر مسیرهای کارآمد هزینه شود.

قالیباف بیان کرد: امروز برخی ریل ها در جایی اجرا شده اند که همان هزینه می توانست برای تکمیل پروژه ریلی گلستان به جنوب استفاده شود.

وی در ادامه افزود: اینکه چرا برقی کردن  ترن اینچه برون سال ها است با وجود سرمایه گذار همچنان بلامعطل مانده است، باید دید چه دست هایی در سایه موجب معطل ماندن برخی طرح های توسعه ای می شود .
قالیباف افزود: اینکه مدیران جابجا می شوند و باز همان طرح های قبلی مجدد برای پیگیری نیازمند مصوبه می شوند ، فقط کار را معطل می کند.

به گفته وی کریدور های کشور جزو ۸ پیشران قطعی برنامه  هفتم توسعه است.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه نمایندگان استان باید یکصدا برای استان تلاش کنند، اظهار کرد: مشکلات استان فقط معطوف یه یک شهر و یا دو شهر نمی شود و برای توسعه نیاز است همه نمایندگان استان در مجلس برای اجرایی شدن پروژه های مهم توسعه ای پار کار باشند و با جدیت آنها را پیگیری کنند.

قالیباف تصریح کرد: گلستان ظرفیت های زیادی در سطح  ملی و فرا ملی دارد که یکی از آنها مرز اینچه برون و اتصال آن به کشورهای آسیای میانه است که در شرایط فعلی اقتصادی کشور، این منطقه  یکی از قطب های مهم تجاری نه فقط برای گلستان که برای کشور محسوب می شود.

وی گفت: چنانچه مدیران گلستانی و نمایندگان مجلس از ظرفیت های استان استفاده نکنند این استان خشک و تبدیل به شوره زار خواهد شد.

رییس مجلس با اشاره به اینکه در بودجه امسال برخی استان ها از جمله گلستان ویژه دیده شده است هم گفت: بودجه استان گلستان در برنامه هفتم توسعه ۹۴ درصد برای سالجاری نسبت به سال قبل رشد داشته است و این نشان دهنده تلاش نمایندگان استان در  مجلس و نگاه ویژه نمایندگان مجلس به گلستان بوده است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مالیات استان را کاهش داده ایم و از حوزه منابع عمومی ظرفیت استان ۲ برابر نسبت به سال قبل شده است.

قالیباف با بیان اینکه اگر عملگرا نباشید و برنامه نداشته باشید با بودجه ۳برابری هم اتفاقی برای استان نمی افتد، اظهار کرد: همه مدیران در استان باید به این درک برسند که برای توسعه استان و پیشبرد طرح های توسعه ای یکپارچه عمل کنند و باید از فرصت هایی که در گلستان وجود دارد خلق ثروت کنند نه اینکه فقط به بودجه های دولتی چشم بدوزند. 

اقتصاد دریا محور پیشران توسعه
رییس مجلس اقتصاد دریا محور را پیشران برنامه توسعه هفتم عنوان کرد و گفت: وقتی ما برای توسعه مشترک فکر کنیم مشترک هم عمل می کنیم.

وی افزود: امکان دریایی و آبی استان باید تبدیل به اقتصاد دریا محور برای استان شود .

قالیباف گفت: نمی توان با وجود چنین پتانسیل های طبیعی در گلستان پذیرفت که این استان چهارمین استان فقیر کشور باشد.

گفتنی است رییس مجلس امروز  از جزیره آشوراده و نیروگاه علی آباد بازدید کرد و  با فعالان اقتصادی استان در ابطه با چالش های این فعالان با آنها گفتگو کرد. 

  دیروز, 17:21
بخش : گرگان / اقتصادی
کد خبر: 71203
تگ ها :

golestanfarda@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

شرکت داده پردازان نیک نام ققنوس پارس تلگرام