بهرهبرداری از برخی پروژه های گردشگری آبی گلستان در سال 1400
استان گلستان با برخورداری از سدها و آببندانهای فراوان ظرفیت زیادی در رونق گردشگری آبی دارد که برای استفاده از آن در حوزه گردشگری باید مشارکت بخش خصوصی را بیشتر به کار گرفت.
به گزارش گلستان فردا؛ کمیته ها و کارگروههای مختلفی طی سالهای گذشته شکل گرفت و ظرفیتهای گردشگری آب شناسایی شده و در سطح استانی ضوابطی برای این نوع از گردشگری در نظر گرفته شد و این اتفاق منجر به انعقاد تفاهمنامهای در سطح وزارت خانههای میراثفرهنگی و نیرو شد که حدود 80 درصد از این تفاهمنامه براساس اتفاقاتی بود که در گلستان رقم خورده است.
امیدواریم با اقدامات صورتگرفته و فراخوانهای منتشر شده، بتوانیم در سال 1400 شاهد بهرهبرداری اولین پروژه گردشگری آبی در استان باشیم.
پیشینه دانش و علوم نیاکان ما در استان گلستان در مهندسی بسیار غنی است و نمونه بارز آن روشها و بهرهمندی از علوم مختلف از جمله مهندسی آب و هیدرولیک در ساخت دیوار تاریخی گرگان است.
با توجه به درخواست شرکت آب منطقهای استان مبنیبر اخذ مجوز رسمی فعالیت موزه آب، بررسیها، بازدیدها و جلسات فنی لازم انجام شده که پس از طی فرآیندهای قانونی، بر اساس ماده ۳۹ فصل پنجم آییننامه مدیریت، ساماندهی، نظارت و حمایت از مالکان و دارندگان اموال منقول فرهنگیتاریخی مجاز، پروانه فعالیت موزه آب صادر شد.
راهاندازی موزه تخصصی آب در استان مرحله نخست از حفاظت و پاسداری از تاریخ حوزه آب منطقه است و امیدواریم در فاز های بعدی موزه ای کامل تر و جامع تر داشته باشیم.
از زحمات مدیران و دست اندرکاران شرکت آب منطقه ای استان برای برپایی موزه تخصصی آب استان، قدردانی و تشکر میکنم.
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان آمادگی خود را برای همکاری و راهاندازی چنین موزههایی توسط دستگاههای دولتی و غیردولتی و خصوصی اعلام میکند.
در استان گلستان ۱۳ موزه در حال فعالیت است که سه موزه بهصورت خصوصی، هشت موزه وابسته به این ادارهکل، یک موزه وابسته به ادارهکل حفاظت محیطزیست است.
golestanfarda@gmail.com
نظرات 0