ارائه نتایج طرح بررسی آسیبهای اجتماعی در نقاط حاشیهنشین گرگان
نتایج طرح بررسی آسیبهای اجتماعی در نقاط حاشیهنشین شهر گرگان از سوی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) استان گلستان ارائه شد.
به گزارش گلستان فردای ایران (گلستان فردا)ی ایران (گلستان فردای ایران (گلستان فردا)) ؛ تایج طرح بررسی آسیبهای اجتماعی در نقاط حاشیهنشین شهر گرگان در نشست تخصصی "حاشیهنشینی، هویت بیگانه از متن" به منظور بررسی ابعاد حاشیه شهر گرگان با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان، رئیس جهاددانشگاهی استان، رئیس اداره توسعه کارآفرینی اداره کل تعاون و کار استان، معاونین فرمانداری های گنبدکاووس، کلاله و گالیکش، عضو کارگروه آسیب های اجتماعی و نمایندگانی از شهرداری گرگان، بهزیستی، دادگستری، راه و شهرسازی، کمیته امداد، ورزش و جوانان و اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان در سالن جلسات جهاد دانشگاهی گلستان برگزار شد.
هدف از برگزاری این نشست ارائه نتایج طرح بررسی آسیبهای اجتماعی در نقاط حاشیهنشین شهر گرگان که توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) استان گلستان برای نیروی انتظامی استان انجام گرفت و بیان نقطه نظرات تخصصی دستگاههای مرتبط با موضوع حاشیهنشینی بود.
مهندس رضا ثقفی، رئیس جهاددانشگاهی گلستان در ابتدای این نشست اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یکی از سرفصلهای کاری خود در حوزه پژوهش و فرهنگی را موضوع آسیبهای اجتماعی انتخاب کرده است.
وی از مسئولین دستگاههای مرتبط با حاشیهنشینی خواست که نقطه نظرات خود را برای کمک به جهاد دانشگاهی در این موضوع مطرح کنند.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان با اشاره به طرح بررسی آسیبهای اجتماعی در نقاط حاشیهنشین گرگان، تصریح کرد: انجام پژوهش، شرایط را برای تصمیمسازی و تصمیمگیری مدیران مهیا میکند.
ابراهیم شهبازی، مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) استان گلستان در ادامه این نشست گفت: این طرح را برای نیروی انتظامی انجام دادیم و قصد داریم سایر دستگاههای مرتبط با حاشیهنشینی نیز از نتایج آن آگاه شوند و نظرات خود را در این باره بیان کنند.
وی اظهار کرد: در این طرح ۵ محله قزاق محله، انجیراب، کوی محتشم، اسلام آباد، کوی عرفان از سوی نیروی انتظامی برای بررسی آسیبهای اجتماعی به ما معرفی شد.
مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) استان گلستان بیان کرد: هدف اصلی از اجرای طرح، شناخت ویژگیهای حاشیهنشینی شهر گرگان و آسیبها و راهبردهای پیشگیرانه از آن بوده است.
شهبازی در ادامه به ارائه نتایج حاصل از این پژوهش در بخشهای مختلف از جمله بررسی تعداد مهاجرین ساکن در این مناطق، مشکلات مردم، خواستههای مردم، وضعیت رفاهی مردم، عملکرد دستگاههای متولی از دید مردم و غیره پرداخت.
بعد از ارائه طرح توسط مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) گلستان، نمایندگان دستگاههای متولی به طرح نقطه نظرات خود درباره این پژوهش پرداختند.
شیبک، معاون سیاسی فرمانداری شهرستان گنبدکاووس در پایان این نشست اعلام کرد که فرمانداری آمادگی آن را دارد که جهاددانشگاهی این طرح را در مناطق حاشیهنشین گنبدکاووس نیز اجرا کند.
golestanfarda@gmail.com
نظرات 0